Beyond the Limit
Welkom op Beyond the Limit!
 
IndexPortalKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 [Killer] Ayano Nagami

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Ayano

avatar

Aantal berichten : 23
Registratiedatum : 26-06-10

Character sheet
Leeftijd: 20
Shinigami/Meester: Nobody rule me, i rule them
Sterftegetal: 0

BerichtOnderwerp: [Killer] Ayano Nagami   za jun 26, 2010 5:37 am

Naam: Ayano Nagami
Bijnaam: Ayano heeft geen bijnaam.
Leeftijd: 20 jaar
Soort: killer
Wapen: een pistool (revolver), een dolk en 2 wegwerpmessen.
Shinigami: Nobody rule me, i rule them, i work on my one.
Partner: Try if you dare
Werk: Ayano heeft niet echt een baan, ze is een anomie huurmoordernaar, niemand kent haar of heeft haar echte gezicht gezien. Meestal heeft ze afentoe een bijbaantje om niet echt op te vallen als er een moord word gepleegd daarna verdwijnt ze, meestal gebruikt ze valse namen.
Opmerkelijk: Ayano is een mysterieus typje en kan erg goed viool spelen. Ayano's huid is sneeuwwit omdat ze bijna nooit in de zon komt.

Persoonlijkheid
Ayano is een mysterieus typje, wat macht bij haar uiterlijk, ayano hhoud er niet van om in de schijnwerpers te staan en houd zich daarom ook meestal op de achtergrond toch is ze erg spontaan, ze zal zomaar uit de schaduwen kunnen stappen en je aanspreken, meestal gaat het dan niet over koeitjes of kalfjes omdat ze daar een hekel aan heeft, ayano ziet alles negatief in het leven. Ze zegt wat ze denkt en denkt eerst goed na voordat ze wat doet, toch is ze een grote flapuit, ze heeft een kort lontje en is erg opvliegerig en agressief als je haar boos maakt, maar ze vermoord je dan niet gelijk, ze wacht af en slaat toe als zij vind dat je moet sterven, meestal is dat in donkere steegjes of in de schaduw. Ayano onderzoekt dingen erg graag, als ze ergens nieuw is, zal ze alles onderzoeken, ook doet ze dat bij mensen, wat hun dan weer raar vinden. Meeste mensen zouden vrienden willen maar ayano niet, ze laten je toch uit eindelijk vallen en vind vrienden nergens goed voor, met een boek is ze net zo gelukkig... of met een moord. Ayano heeft een grote mond meestal en praat zich overal makkelijk uit, ze is vrij behulpzaam, als ze vind dat het nodig is. Ayano heeft een soort dwang om elke dag iemand te zien lijden, want dat vind ze geweldig, mensen zien lijden, de rode vloeistof wat de naam bloed heeft gekregen maakt ayano gek, dan krijg ze zo'n psychopaat lachje. Als ze niemand iets kan aan doen om bloed te zien doet ze zich zelf wat aan, maar vaak doet ze dat niet. Ayano heeft een zwak voor katten, die diertjes vind ze geweldig, net als katten heeft ayano een hekel aan water maar dat komt meer door haar verleden, waardoor ze erg wantrouwend is geworden in de mens. Ayano gaat graag voor de harde aanpak en kan hierbij erg moordlustig zijn, als je haar iets wil aan doen, of maar iets wat met haar te maken heeft zal ze die gene op ruwe wijze vermoorden. Als ze daar niet de kans voor krijgt zal ze je net zolang achterna zitten tot dat ze de kans krijgt om het wel te doen. Meestal duurt het daggen voor ze je dood, meestal verwond ze je eerst en elke dag word het dan erger, je zou zelfs van haar een psychopaat kunnen worden want ze is net je eigen schaduw die je haar voor haar krenkt.


Verleden
Als klein kind had ze al een opsessie voor het zien lijden van mensen, het werd van kwaad tot erger, het 5 jarige meisje werd op straat gegooid omdat haar ouders haar niet konden hendelen. Ze heeft toen gezworen dat ze het hun betaald ging zetten. Zo gezegt zo gedaan, het meisje was een jaar later precies op de zelfde dag dat ze uit huis werd gegooid terug gekomen, het meisje was vermagerd maar haar ogen stonden kill en scherp net zoals nu, het meisje had een mes in haar ene hand en in haar andere hand had ze een hamer. het kleine meisje klopte aan de deur en haar eigen vader deed open, hij wou de deur weer dicht doen maar het was al te laat, het meisje had haar voet tussen de deur gezet en liep op haar gemak naar binnen, 'Heb je me gemist, pappie' zei het meisje met een psychopaatstemmetje, haar lach galmde door het huis. 'ayano vond het niet zo fijn dat je haar achterliet, pappie' De man knielde neer en zei dat het hem speet maar ayano had het mes al in zijn keel doorboort, 'Sterf..pappie, sterf...' zei ze met een de zelfde lach, een gil weergalmde door het huis, de man viel op de grond en ayano begon in zijn huid te krasen, 'Daddy's Little girl' stond er in zijn huid geschreven, vervolgens ook op de muur waar haar vader lag. Ze lachtte hatelijk en haar moeder kwam naar beneden toen ze het zag gaf ze een gil en rende ze naar boven, ayano grijnsde vals, 'Mamsie, niet weg rennen... Ayano wil spelen...' Zo ging die avond door, haar moeder lag uiteindelijk naast haar vader, ayano lachtte vals en verliet het huis, ayano is nooit gevonden. 5 jaar later kreeg ayano een brief in haar handen geduwd, iemand wou haar spreken, in een oud cafe zat een man, die man was van een groot bedrijf, hij gaf haar een opdracht, iedereen die in het bedrijf werkte moest dood, ze zou er geld voor krijgen, zo gezegt zo gedaan, maar ayano'snaam bleef onbekend, jaren lang kreeg ayano opdrachten van de man maar nooit is ze gepakt, tot de dag, het was 6 jaar geleden dat de kleine ayano geleden dat ayano haar eerste moord had gepleegt, ze was 12 en het werd ontdekt dat ayano een opsessie had voor het zien lijden van andere mensen, ze werd met veel moeite en doden opgepakt en achter de trailes gegooit, waar een nog ergere psychopaat ontstond, daar zat ze 3 jaar, op 15 jarige leeftijd moest ze naar een inrichting waar ze 3 jaar geleden uit is gehaald om goed gedrag. maar nu wil ayano die tijd zonder haar opsessie in halen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Misa

avatar

Aantal berichten : 9
Registratiedatum : 18-07-10

Character sheet
Leeftijd: 17
Shinigami/Meester: Shinigami : Rem
Sterftegetal: 0

BerichtOnderwerp: Re: [Killer] Ayano Nagami   zo jul 18, 2010 5:49 am

leuk leuk :3

Waha, "a -psychopaat- is born"
vind ik wel lache :')
Leuke avi trouwens v.v
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
[Killer] Ayano Nagami
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Beyond the Limit :: Algemeen :: Psychopaten en ander gespuis-
Ga naar: