Beyond the Limit
Welkom op Beyond the Limit!
 
IndexPortalKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 ::Uitleg Gebieden en Rangen::

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Beyond Birthday
Admin
avatar

Aantal berichten : 20
Registratiedatum : 18-06-10
Leeftijd : 25
Woonplaats : Source of Silence

Character sheet
Leeftijd: 25 jaar.
Shinigami/Meester: Geen.
Sterftegetal: 0 keer

BerichtOnderwerp: ::Uitleg Gebieden en Rangen::   za jun 19, 2010 1:02 pm

Welkom op Beyond the Limit!
De RPG-wereld is hier verdeeld in vier centrale gebieden, waaronder drie Oorden waar je terecht kunt komen na het sterven:


Aarde
Planeet Aarde, langzaam overbevolkt, ieder jaar meer vervuild. Kinderen gaan hier naar school, vaders werken, moeders koken. Er zijn tijden van rust en vrede en er zijn tijden van geweld en oorlog. Maar altijd loert hier gevaar, waar je je ook mag bevinden. Is die leuke jongen wel echt zo leuk en is het stiekem geen psychopatische Killer die jou als nieuw slachtoffertje ziet? En je ouders? Misschien werken die wel voor de geheime dienst als Investigators. Je leven kan in een oogopslag beëindigd worden als je niet alert blijft. Alles en iedereen zul je dan achter moeten laten om verder te leven in één van de drie Oorden na de dood.

Haevin, het Oord van Vrede
De ideale plaats waar vooral veel Investigators en andere goedbedoelde mensen terecht komen. Hier is vrede te vinden die je op Aarde niet zult tegenkomen. Kilometers ver reiken de velden en bossen met ongerepte schone natuur. De mensen zijn hier vredelievend en geweld is er ver te zoeken. Killers komen hier zelden terecht, en als ze er terechtkomen, kunnen ze weinig uithalen doordat je in een Oord niet nog een keer kunt sterven. Men kan er echter weer terug naar Aarde keren, of er nog een langere tijd blijven.

Haill, het Oord van Wanhoop
Dit is geen plaats waar je terecht wilt komen na je dood, voornamelijk doordat hier onmenselijk veel Killers terechtkomen. Er wilt nog wel wat groeien, maar meer als de helft van deze plaats is overmeesterd door dreigende vulkanen, lava, geisers en verstikkend gas. Ook de overige mensen die er al zaten en hun leven voorgoed hebben opgegeven, zijn moordlustig en gek gemaakt door de wanhoop. Je wordt er ongenadelijk gestraft voor al je zonden en daden. Uiteindelijk eindigen vaak ook de nieuwe binnenkomers als psychopatische gekken, als ze dat nog niet waren.

Mu, het Oord van Niets en Vergetelheid
Er groeit hier helemaal niets. Het is dor, droog, maar bovenal koud. De trieste zandvlaktes lijken eindeloos. Het is alsof je je in een woestijn bevind, maar waar een ijzige kilte heerst en er geen teken van leven blijkt te zijn. Bij iedere stap die je zet heb je het gevoel alsof je in tranen wilt uitbarsten. Want meer dan lange afstanden lopend af te leggen in de hoop iemand anders tegen te komen kun je niet doen. Behalve dat heb je ook steeds het gevoel alsof je iets vergeet. Maar wat? Dat zal altijd een raadsel blijven. Onbewust wordt er met je geheugen en gedachten gespeeld. Het is er ook donker, zelfs midden op de dag. Alles en iedereen is hier ondergedompeld in een bron van duisternis. Mu is de plaats waar de meeste Neutralen terechtkomen.

Je speelt hier een moordenaar, een onderzoeker, een neutraal persoon of een Shinigami. Deze drie keuzes zijn ingedeeld in drie groepen:

Killers
Dit zijn moordenaars van alle soorten en maten. Ze maken in hun eentje hun slag of doen dit in groepen. Niemand zal veilig zijn als zij zich op vrije voeten wagen. Iedereen kan ten prooi vallen aan hun sadistische daden. Van neutralen tot Investigators en zelfs hun eigen Killer-metgezellen. Daarbij kunnen ze behoorlijk listig uit de hoek komen en is hun voornamelijke doel om de Investigators weg te werken, die hun jacht naar een nieuw slachtoffer op verscheidende manieren belemmeren. Killers hebben een grote kans na hun dood terecht te komen in Haill.

Investigators
Detectives van de hoogste plank. Ze ergeren zich aan misdaad en onrecht en zullen er alles aan doen Killers op te sporen en mogelijk te stoppen voor er nog meer onschuldige mensen van het leven worden beroofd. Investigators kunnen zich eveneens verassend slim vertonen. Ze onderzoeken vaak in groepen, maar zijn ook vaak op zichzelf. Investigators komen na het sterven meestal in Haevin terecht.

Neutralen
Ze trekken liever geen partij, mengen zich ook niet in de duistere cruelle kant van de wereld. Of toch wel? Neutralen zijn mysterieuze personen. Meestal vertonen ze zich als doodnormale stadslui die zich mee laten voeren door de dagelijkse sleur. Maar in het geheim kunnen deze soort personen toch ook op hun eigen plannen hoeden. Sommigen staan aan de kant van de Investigators, weer anderen helpen hun heimelijke moordenaarsmaatjes aan details voor een nieuw, mogelijk slachtoffer. Neutralen kunnen misschien nog wel verassender uit hun schulp komen dan Killers en Investigators samen, doordat er niet duidelijk is waar ze precies op uit zijn. Mu, plaats van Niets en Vergetelheid, is het Oord waar Neutralen na hun dood vaak terechtkomen.

Shinigami
Letterlijk vertaald Goden van de Dood. Shinigami zijn er in alle soorten en maten en leven oorspronkelijk in één van de drie Oorden, waar ze een Bond kunnen sluiten met overledenen. Dit houdt in dat ze hun nieuwe 'meester' volgen, waar ze ook gaan en staan, en ze hem of haar mogelijk advies geven. Een Bond sluiten kan enkel in één van de Oorden, niet op Aarde. Dit doordat Shinigami niet zijn te zien door levenden, alleen door mensen die al eens eerder gestorven zijn. Shinigami moeten hun meesters dan wel bijstaan, ze kunnen doen en laten wat ze zelf willen. Ze hoeven niet eens aan de kant van hun meesters te staan, al is er een Bond gesloten. Ze kunnen ook net zo goed als spionnen werken voor de tegenpartij van hun meester. Dit maakt Shinigami naïeve en zelfstandige wezens.

Een aantal voorbeelden voor degenen die niet goed weten wat een Shinigami inhoudt:


Spoiler:
 
Spoiler:
 
Spoiler:
 
Spoiler:
 
Spoiler:
 

Bovenstaande plaatjes mogen ook gewoon gebruikt worden, let er wel op of het al niet bezet is.

_________________
~ • ~ • ~
Dying over and over again.
After that, we live again to suffer the same fate.
We can never escape it anymore.
What I call a rollercoaster of fun events, don't you agree?
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://beyondthelimit.forumtwilight.com
 
::Uitleg Gebieden en Rangen::
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Beyond the Limit :: Algemeen :: Informatie :: RPG Informatie-
Ga naar: