Beyond the Limit
Welkom op Beyond the Limit!
 
IndexPortalKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 Aanwinst

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Beyond Birthday
Admin
avatar

Aantal berichten : 20
Registratiedatum : 18-06-10
Leeftijd : 25
Woonplaats : Source of Silence

Character sheet
Leeftijd: 25 jaar.
Shinigami/Meester: Geen.
Sterftegetal: 0 keer

BerichtOnderwerp: Aanwinst   ma jun 28, 2010 2:11 pm

De krotten en de bijzonder slecht onderhouden woningen gleden langzaam aan hem voorbij wanneer hij met een tas vol aarbeienjam door de straten slofte. Bewoners die zich buiten hadden bevonden wierpen hem vreemde blikken toe, voornamelijk omdat zijn gebruikelijke witte shirt onder de rode vlekken zat. Verreweg leek het nog het meest op bloedvlekken, heimelijk waren het gewoon jamvlekken van een pot die open was gebarsten. Zonde was dat. B.B. was speciaal naar Death Pitch Village gekomen voor de jam. Eigenlijk begaf hij zich alleen maar in andere stedelijke of dorpelijke gebieden voor zijn eigen behoeftes, haast nooit voor andere zaken. Behalve als er een moord te plegen viel en de absurde drang om te moorden te groot werd om nog langer te kunnen weerstaan. Dit dorpje mocht dan wel arm zijn en eruitzien als een veldslag na een oorlog, de oude vervallen supermarkt die men opnieuw probeerde te renoveren, verkocht de beste jam. Het overtrof zelfs de merkjam uit Rokurou City. B.B. likte zijn vingers af terwijl hij gehurkt neerzeeg op een al net zo'n oud vervallen bankje als haast alles hier in Death Pitch Village. Een aantal kinderen speelden op de zandvlakte recht voor hem tussen twee oude huizen in, ter grootte van een voetbalveld, met een verroest blikje. Ze leken er ondanks hun armoedige bestaan plezier in te hebben. Hij was het dorpsleven niet gewend. De stad was waar hij zich zijn hele leven het meest bevonden had, waar hij was opgegroeid en zijn eerste moorden had gepleegd. Een gouden tijd. Een doorbraak in zijn beginnende leven. B.B. bleef nog een tijd emotieloos naar de kinderen kijken voor hij zijn blik van hen losscheurde en in de tas begon te rommelen. Hij haalde er een nieuwe pot verse aardbeienjam uit. Hij draaide de dop eraf en dipte direct daarna zijn vingers in de roodachtige brei om ze het volgende moment weer af te likken.

_________________
~ • ~ • ~
Dying over and over again.
After that, we live again to suffer the same fate.
We can never escape it anymore.
What I call a rollercoaster of fun events, don't you agree?
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://beyondthelimit.forumtwilight.com
Yuri

avatar

Aantal berichten : 44
Registratiedatum : 25-06-10
Leeftijd : 25

Character sheet
Leeftijd: 22 jaar
Shinigami/Meester: Shinigami? Shinigami? I work on my own.
Sterftegetal: 0

BerichtOnderwerp: Re: Aanwinst   ma jun 28, 2010 2:18 pm

Yuri stond op de zandvlaktes te kijken naar de krotten. Kinderen speelde. De wind speelde ook, maar dan met zijn haar. De rode en zilvere lokken wapperde op de wind. Yuri dacht na. Over van alles en nog wat. De gebeurtenissen in het park was hem het meest bij gebleven. Yuri zijn ogen gingen naar de omgeving en hij keek rond. Ineens zag hij een bekend gezicht zitten. Hij wist wie het was, wat hij had geflikt en wat hij nu deed. Het was een beruchte killer op het R.C.R.O.. Yuri's blik werd licht strak. Hij werkte er als klusjesman en had zo wat geruchten opgevangen. Yuri sloot kort zijn ogen en draaide zich terug. Het viel op dat wist hij maar die killer had nog nooit van hem gehoord. Vlak na zijn ontslag was Yuri gekomen en daarbij had Yuri B.B. alleen op foto's gezien. Yuri voelde zich licht warm worden. Niet van verliefdheid, nee opwinding. Hij wilde hem wat aandoen. Hoeveel mensenlevens hij wel niet had gekocht was niet normaal. Hij moest er voor boeten. Maar om hem hier aan te vallen was ook niet het slimste.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://district7.actieforum.com/
Ayano

avatar

Aantal berichten : 23
Registratiedatum : 26-06-10

Character sheet
Leeftijd: 20
Shinigami/Meester: Nobody rule me, i rule them
Sterftegetal: 0

BerichtOnderwerp: Re: Aanwinst   di jun 29, 2010 1:55 am

De wind gleed door de haren van ayano, het speelde letterlijk met haar, Ayano had haar ogen gesloten, Oost west thuis is het best... Dit was inderdaad haar thuis, hier woonde ze, hier had ze haar eerste moorden gepleegd, ze was niet rijk maar toch had ze het naar haar zin hier, soms was ze hier te vinden maar zodra ze haar huis in ging dat gewoon letterlijk een vervallen krot was, verdween ze, niemand wist dan waar ze heen was, alleen zij, maar dat was niet zo moeilijk, ze zat dan onder de grond, want onder een verhuisdoos dat voor haar als een tafel diende zat een luik. Met langszamen passen liep ayano door het hoge gras. Haar haar golfde in de wind, een kind dat haar in zijn ooghoeken kreeg stoten een ander jongetje aan en ze hielden op met spelen, ze pakte hun blikje en gingen ergens anders spelen, ja ayano was hier een betekend gezicht, hier was ze erg berucht, aangezien ze hier nog wel wat moorden had gepleegd, ze negeerde de kinderen alsof het lucht was en liep verder. De kinderen waren weer verder op aan het spelen. Ayano bleef even staan, ze merkte iemand op, hij had rode vlekken op zijn shirt. Ayano trok haar wenkbrouw op. Ze snoof even, het was geen bloed, dat had ze al van een afstand geroken. Ayano vond het maar een vaag typje, maarja dat was zij ook. Wat deed zo'n iemand eigelijk hier in death Pitch Village, ze herkende hem ergens van... waarvan ookal weer... ze hield haar hoofd schuin, die ogen die kleding ze wist zeker dat ze hem al eens gezien had... toen wist ze het weer, die ogen die had ze op de televisie gezien, hij was een beruchte moordenaar. Ayano grijnsde en liep op hem af. Hij was aan het eten, nouja hij likte zijn vingers af, die hij afentoe in de jampot haalde en dan weer aflikte, Ayano liep op hem af en bleef staan toen ze schuin achter hem stond. 'Eetsmakkelijk' zei ze kalmpjes. Ze deed haar armen even over elkaar, 'Weetje...het is niet zo slim om hier te zijn, het zijn dan wel arme mensen maar ik denk wel dat ze je van de kranten herkennen je bent niet zo'n lieverd die ze elke dag willen zien' zei ayano met een grijns, ze bekeek hem even van top tot teen. Een duivelse grijns sierde haar gezicht.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Beyond Birthday
Admin
avatar

Aantal berichten : 20
Registratiedatum : 18-06-10
Leeftijd : 25
Woonplaats : Source of Silence

Character sheet
Leeftijd: 25 jaar.
Shinigami/Meester: Geen.
Sterftegetal: 0 keer

BerichtOnderwerp: Re: Aanwinst   di jun 29, 2010 4:20 pm

De rode kleverige vlekken hadden zich behalve op zijn kleding nu ook om zijn mond gevestigd. Als een klein kind na een behoorlijke schranspartij, likte B.B. zijn lippen af. Vanuit zijn ooghoeken had hij een persoon opgemerkt waarvan hij aan één oogopslag van het uiterlijk al kon zien dat het geen armzalige werkloze was uit Death Pitch Village. Hij moest vast uit de stad komen. Misschien was het een Killer, misschien een Investigator. Misschien een Neutrale. Niet dat het veel zou uitmaken, ook al zou hij aan de andere kant staan. Hij was al zeker genoeg van zichzelf om zich er alles behalve druk over te gaan zitten maken. In benauwde situaties was hij tot nu toe altijd uitgekomen. Het meest dreigende hoogtepunt was toch wel het voorval op het R.C.R.O. hoofdkwartier, waar puntje bij paaltje kwam en ze achter het schokkende feit waren gekomen dat hij zélf de beruchte seriemoordenaar was geweest van de zaken waar ze met het researchteam zoveel tijd en moeite hadden gestoken in de hoop het op te kunnen lossen. B.B. zag de jongeman naar hem kijken, hij schatte hem niet zo heel veel jonger of ouder dan hem. In plaats van dat hij zich volledig weer op zijn jam zou richten, hief hij in een langzame beweging zijn arm op en zwaaide droog naar hem. Daarna concentreerde hij zich weer op de zoetigheid. Hij had zijn ogen half gesloten en tegelijkertijd opgemerkt dat er iemand op hem af kwam gelopen. Het gestalte in zijn ooghoeken en de voetstappen door het gras verraadden dat al. Hij staarde recht voor zich uit toen hij een vrouwelijke stem achter zich hoorde die hem wat bekend voorkwam. Toch draaide hij zijn hoofd niet om om te zien wie het was. Hij had al zo zijn vermoedens. 'Ik zou niet weten waarom ze me hier niet zouden willen zien. Er is niets fouts aan op een bankje te eten. Daarbij ben ik een trouwe vaste klant bij de nabijgelegen supermarkt hier,' antwoordde B.B. zacht tussen het aflikken van zijn vingers door. Hij hief de jampot over zijn schouder op. 'Ook een hap?'

_________________
~ • ~ • ~
Dying over and over again.
After that, we live again to suffer the same fate.
We can never escape it anymore.
What I call a rollercoaster of fun events, don't you agree?
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://beyondthelimit.forumtwilight.com
Ayano

avatar

Aantal berichten : 23
Registratiedatum : 26-06-10

Character sheet
Leeftijd: 20
Shinigami/Meester: Nobody rule me, i rule them
Sterftegetal: 0

BerichtOnderwerp: Re: Aanwinst   wo jun 30, 2010 7:11 am

Ayano keek om zich heen, kinderen die speelde, mensen die hun vreemd aan keken. Andere die angstig weg doken in hun huizen toen ze haar zaggen. Ja alles was in Death Pitch Village mogelijk. Ze streek haar haar uit haar gezicht. Een man ze schatten hem ouder dan haar, jonger dan 20 kon hij echt niet zijn. Ze keek weer recht voor zich uit, de huizen hier waren eigelijk gewoon krotten, haar huis zag eruit als een verlaten schuurtje wat het eigelijk ook was. Nouja verlaten... ze had de bewoners vermoord voor het schuurtje en was er toen gaan wonen. Maar toch was er niemand echt achter gekomen dat zij dat had gedaan, aangezien ze toen maar een jong meisje was. Veel jaren had ze er niet gewoond want een paar jaar daarna moest ze naar een stichting, afschuwelijk vond ayano het, maar ze was er al snel vrij door haar goede gedrag. Een dag daar leek wel 10 jaar, elkde dag kroop voorbij zonder dat ze ook maar bloed van andere had zien vloeien, ze verwonden zich zelf dan, door zich te snijden of zich zelf te bijten tot er bloed uit kwam. Pas als ze het langszaam naar beneden zag stromen kon ze het weer een dag of 3 uithouden. Ze keek weer naar B.B hij draaide zijn hoofd niet om, wat ayano niet eens erg vond, maar toch... was hij niet nieuwgierig wie er tegen hem praten? 'Ik zou niet weten waarom ze me hier niet zouden willen zien. Er is niets fouts aan op een bankje te eten. Daarbij ben ik een trouwe vaste klant bij de nabijgelegen supermarkt hier,' Ayano knikte droogjes, 'Nee dat niet... maar ze hebben het niet zo op mensen zoals ons, ze denken dat we ze zien als prooi' zei ayano droogjes en keek voorzich uit. de jongen haalde zijn vingers door de jampot en likte het weer af, ayano grijnsde lichtjes. de jampot hief hij op maar nog steeds keek hij haar niet aan. 'Ook een hap?' vroeg hij aan haar, ayano twijfelde heel even maar stak haar vinger toch in de jampot en likte het daarna af. Vervolgens ging ze zitten en likte haar vinger helemaal schoon. 'Lekker' zei ayano tussen door terwijl ze haar vinger schoon likte, vervolgens wreef ze haar vinger droog aan haar kleding en keek ze hem aan. 'Je vind die jam echt lekker he' zei ze met een brede grijns.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Aanwinst   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Aanwinst
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Beyond the Limit :: Aarde :: Death Pitch Village :: Abandoned Lane-
Ga naar: