Beyond the Limit
Welkom op Beyond the Limit!
 
IndexPortalKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 Cornered! What to do?

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Hawk

avatar

Aantal berichten : 6
Registratiedatum : 04-09-11
Leeftijd : 25
Woonplaats : Onder een steen bij je voordeur :3

Character sheet
Leeftijd: 24 jaar
Shinigami/Meester: Like shinigami do excist
Sterftegetal: 0

BerichtOnderwerp: Cornered! What to do?   zo sep 11, 2011 12:09 pm

Zwijgzaam liep Hawk over de straten. Echter liep hij niet zoals hij altijd liep. Of zoals hij deed als hij vrolijk was. Hij liep behoedzaam. Zijn oren op scherp. Zijn ogen gesloten en geblinddoekt. Zijn hand vlak bij zijn bovenbeen waar zijn geweer vast zat. Zwijgzaam liep hij verder. Maakte een klikkend geluid met zijn tong in een ritme van de klok. Hij grijnsde kort toen hij iemand zag wegduiken. Het was misschien vreemd maar hij kon door middel van een echo van zijn eigen geluid alles zien. Hij liep behoedzaam op het steegje af waar de persoon op af was gedoken en liep de hoek om. Hij wilde zijn geweer grijpen maar werd tegen zijn kaak aan geslagen. Hij rolde over de grond met zijn geweer in zijn hand en werd gelijk weer opgepakt. Jij krijgt mij niet! Mannetje! Je zult sterven vandaag! sprak de man. "Ik had wat anders in gedachten..." sprak hij terwijl hij de polsen vastgreep en tegen zijn buik aantrapte. Hij duwde hem het steegje verder in en richtte het geweer op zijn hoofd. De man was echter snel en dook op de grond waardoor een prullenbak omviel en duidelijk beeld gaf wat er gebeurde. Hawk wist echter niet op tijd te reageren en kreeg een trap tegen zijn buik. Hij stopte zijn geweer weg want die zou nu niet veel nut hebben en dook ineen. Hij kreunde wat en kreeg een slag tegen zijn kaak. Hawk viel op de grond. Echter stond hij zo snel mogelijk op en grijnsde toen hij de volgende vuist zag naderen. Hij ving hem op. "Hoe kan dat! Jij bent geblinddoekt en je vang hem op! Onmogelijk! schalde de stem van de man door de straat zodat iedereen die er in liep het zou kunnen horen. Ook al was het nacht. Hawk grijnsde en gaf hem nog een trap en duwde hem tegen de muur. Echter trok de man een mes en zwijgzaam liep Hawk wat naar achter terwijl hij hem los liet. Dit werd gevaarlijk. Hij stapte wat naar achter maar voelde toen een muur tegen zijn rug. Niet veel later kreeg hij het mes tegen zijn keel gedrukt. Sorry arme investigator, maar vandaag, is het niet je geluksdag. Je zult zielig sterven alleen zonder dat iemand je helpt sprak hij. Hawk wist dat er een redelijke beloning op zijn kop hield. Vanwege zijn redelijke reputatie. Maar hij wilde niet dat iemand zoals hem het geld verdiende voor zijn dood. Hij slikte moeizaam en keek even naar de licht op de straat. Was dat een schim? Een investigator die de woorden van de killer had gehoord. Of was het een killer, die liever zijn bedrag had?

- Open voor iedereen -
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Hope

avatar

Aantal berichten : 70
Registratiedatum : 03-09-11
Leeftijd : 23
Woonplaats : everwhere

Character sheet
Leeftijd: 15
Shinigami/Meester: i dont need one of THEM
Sterftegetal:

BerichtOnderwerp: Re: Cornered! What to do?   ma sep 12, 2011 8:06 am

Hope liep door een straat heen met zijn halfe gezicht verborgen onder zijn capusshon, zijn handen in zijn zaken tegen een pistool aan gedrukt, voor de zekerheid dat Hope bewaped als er iets gebeurd. Zoals dat er een invastigator hier rondloop of een killer, Hope's reputatie werd dan ook met een minuut bekender maar jammer genoeg ook onder de investigator's, na ja moest Hope maar niet 4e zijn op de investigator lijst zijn. Laatst had Hope nog een investigator vermoord'' volgens mij heete hij zack''zei Hope zacht terwijl hij een andere straat in liep. Hope hoorde nog net de laatste worden van een man'' Sorry arme investigator, maar vandaag, is het niet je geluksdag. Je zult zielig sterven alleen zonder dat iemand je helpt ''Hope liep naar een steegje en keek om de hoek'' hmm die man ken ik'' zei hij terwijl Hij een foto uit zijn zak pakte, er verscheen een gemeen glimlachje en deed hem trug. Hope pakte zijn pistool , en rende op de man af en trapte hem op de grond. Zijn voet op de man's hoofd'' zo zo je doet niet echt aardig tegen een andere persoon'' zei Hope met een geamuseerd toontje'' jammer voor jouw moet ik je vermoorden, iemand wil graag van je af'' De man keek smekkend naar de Hope, en smeekte om zijn leven'' aaaaw wees toch still'' zei Hope met een geiriteerd terwijl hij een paar kogels door zijn kop joeg.
''zozo das ook weer gedaan'' zei Hope weer op zijn emotieloze toon. Hij keek naar de man en grinnekte'' je moet maar blij zijn dat je dat niet had gezien, het ziet er namelijk niet echt lekker uit voor een normale persoon'' zei Hope terwijl hij zijn Pistool weer trug deed in zijn zak. Je kon Hope's ogen nog steeds niet zien maar wel zijn grijns die op zijn gezicht was geprint.

- ik hoop dat ik mag posten ^^-
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Hawk

avatar

Aantal berichten : 6
Registratiedatum : 04-09-11
Leeftijd : 25
Woonplaats : Onder een steen bij je voordeur :3

Character sheet
Leeftijd: 24 jaar
Shinigami/Meester: Like shinigami do excist
Sterftegetal: 0

BerichtOnderwerp: Re: Cornered! What to do?   ma sep 12, 2011 11:16 am

Hawk zijn ogen waren kalmpjes gesloten en hoorde de omgevingsgeluiden. Alle geluiden die hij maakte met zijn stem gaven een echo die hij weerkaatste en hij zag duidelijk een persoon staan. Niet zo groot maar overduidelijk een persoon. Deze naderde. Hawk keek strak naar de man die hem tegen de muur hield. Ineens verdween de mes tegen zijn keel en hoorde hij de man haast huilend smeken. Hij zweeg en zijn hand gleed naar zijn bovenbeen. Niet veel later twee kogelschoten die de omgeving duidelijk voor hem zichtbaar maakte. Hij greep zijn geweer hield deze klaar. Een persoon als hem, met dat uiterlijk, hooguit rond de tienerjaren en nog eens zo gewapend en snel dodend. Ongetwijfeld een killer. Hij trok zijn blinddoek langzaam omhoog naar zijn voorhoofd. Zijn ogen gingen langzaam open en hij keek strak naar de jongen voor hem. Zijn mond verdrong. Zijn fotografisch geheugen speelde op. Niet veel later speelde een gemene grijns net als de jongen op zijn gezicht. "Aha..." sprak hij terwijl hij naar de dode persoon keek. "Helaas..." sprak hij kalm. En greep de pols van de jongen. "Ben ik..." sprak hij alsof het niets was en draaide zijn arm op zijn rug. "Geen gewoon persoon..." sprak hij terwijl hij zijn blinddoek weer over zijn ogen trok en zijn geweer tegen de rug van de jongen drukte. "Zo, killertje.....nummer 4 op de lijst van investigatoren. Helaas zul je de eerste nooit behalen..." sprak hij kalm en zweeg toen. Hij drukte het geweer tegen de rug. Dit zou weer even wat betaald krijgen. Zwijgzaam liet hij Hope wat recht staan. "Dat betekend meekomen naar het investigator bureau..." sprak hij kalm en duwde hem wat verder naar voren.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Hope

avatar

Aantal berichten : 70
Registratiedatum : 03-09-11
Leeftijd : 23
Woonplaats : everwhere

Character sheet
Leeftijd: 15
Shinigami/Meester: i dont need one of THEM
Sterftegetal:

BerichtOnderwerp: Re: Cornered! What to do?   ma sep 12, 2011 11:45 pm

"Aha..." Hope keek op en keek verbaasd naar de man wie opeens zijn pols beet had"Helaas..." zei hij terwijl hij Hope's arm op zijn rug deed "Ben ik'' zei hij langzaam "Geen gewoon persoon...". De man had Hope in een greep, Hope keek de man geiriteerd aan '' zo jij bent dus een investigator, je moet blij zijn dat ik je gered heb'' zei Hope. Hope voelde een geweer in zijn rug'' "Zo, killertje.....nummer 4 op de lijst van investigatoren. Helaas zul je de eerste nooit behalen..." Hope's capusshon viel af zijn blauwe ogen en blonde haren werde zichtbaar. "Dat betekend meekomen naar het investigator bureau..." Zei hij terwijl hij Hope een zetje gaf, Hope gromde. Hope keek omzich heen, links rechts links rechts''aha'' zei Hope terwijl hij zijn blik op een grote vuilnisbak was gericht. Met een snelle beweging maakte Hope zich los uit de greep en duwde de man op de grond, Hope sprong op de vuilnisbak en klom op het dak'' hehehe te sloom investigatortje'' zei Hope met een grote grijns op zijn gezicht'' daarom ben ik nou nummer 4 van de lijst, snelheid'' Hij draaide zich om en rende over de daken.-sorry misschien weer flut, moest heelsnel naar school XD-
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Cornered! What to do?   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Cornered! What to do?
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Beyond the Limit :: Aarde :: Rokurou City :: Downhill Street-
Ga naar: