Beyond the Limit
Welkom op Beyond the Limit!
 
IndexPortalKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 Yumi Amor

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Yumi

avatar

Aantal berichten : 39
Registratiedatum : 28-06-10

Character sheet
Leeftijd: 20
Shinigami/Meester: Geen
Sterftegetal: 0

BerichtOnderwerp: Yumi Amor   ma jun 28, 2010 8:21 am

Naam: Yumi Amor
Bijnaam: Yumi heeft niet echt een bijnaam somiige noemen haar Yumi-chan maar day was het dan ook wel
Leeftijd: 20 jaar
Soort: neutraal
Wapen: een revolver, een dolk
Partner: Ze wacht op de ware... maar ziet de rest als een speeltje
Werk: Verschillende bijbaantjes, zoals serveerster in een restaurant, een snoepverkoperster op de kermis, enzovoorts. Maar voornamelijk werkt ze in de R.C.R.O
Opmerkelijk: Yumi heeft een verslaving voor suiker, alles waar suiker in zit kan ze niet van afblijven denk hierbij aan snoep, enzo.

Persoonlijkheid
Yumi is een gesloten meisje, maar toch is ze erg spontaan en sociaal, ze is altijd in voor een gesprek maar als ze praat, praat ze liever over een ander dan over zich zelf. Yumi maakt snel vrienden maar in het onderhouden van vrienden is ze erg slecht, heel vaak lopen deze vriendschappen op de klip, maar dat maakt yumi niet uit, met een boek is ze even gelukkig, tenminste dat denkt ze. Yumi is een geheimzinnig meisje, wat veel mensen erg aantrekkelijk aan haar vinden, ze is erg romatisch maar word snel roekeloos als ze jaloers word. Ze is een doorsnee meisje, tenminste daar word ze voor gehouden, ze is geen type die om alles bloosd en altijd vriendelijk is, dat is ze alleen als ze vind dat je het verdient, ze kan snel van emoties wisselen wat haar weer mysterieus maakt, aangezien ze bijna niet over zich zelf praat. Als ze eenmaal een vriend(in) heeft zal ze die beschermen met haar leven, toch zit er iets in Yumi wat nog nooit naar voren is gekomen, Haat...arogantie...moordlustigheid.... Maar dat heeft ze nog nooit getoont aan mensen, ze is erg kalm maar is toch wraakzuchtig... Yumi zit raar in elkaar, als ze je niet aardig vind laat ze het merken, en ze zegt wat ze denkt, toch is ze erg intelligent en praat ze zich makkelijk uit moeilijke situaties. Hoe ze voor de rest is merk je in de RPG.


Verleden
Yumi heeft een normaal leven geleid voor zover ze zich kan herringeren alleen er is wel iets gebeurd die dag is haar altijd bij gebleven. De dag dat haar vader werd gedood. Haar vader werkte namelijk voor de R.C.R.O en haar moeder werkte in een restaurant, maar dat is niet belangrijk. Haar vader was niet erg bekend bij de killers maar toch pakte hij ze één voor één op.

Het was laat in de avond, de deur ging piepend open, de kleine yumi schoot overeind, haar ouders waren toch al thuis? Ze hoorde de slaapkamer van haar vader en moeder openen en iets naar beneden lopen, duidelijk haar vader, dat kon je horen aan zijn voetstappen, Ze hoorde een knal, een pistool, Yumi schoot uit haar bed en rende naar beneden. Haar vader lag op de grond met een kogel in zijn been, bloed spoot in het grond alsof het water was. Yumi kneep haar ogen tot spleetjes en keek de killers aan, De killers lachten als een stel psychopaten. Yumi balde haar vuisten rende naar haar vader toe, 'papa...papa' de killers lachtte nog harder. Tranen rolde van Yumi's wang. Haar vader probeerde op te staan, 'Ga naar boven...NU!' Maar dat deed ze niet. Haar vader pakte zijn pistool en richtte op de killers, hij schoot er 1tje neer er waren er nog 2, één van de killers gromde en schoot op haar vader en bleef schieten, haar vader kwam op de grnd te recht, bloed gleed over zijn lichaam heen, yumi stond met grote ogen toe te kijken. Ze vouwde haar handjes om de pistool heen, de killers hadden geen aandacht voor haar, haar moeder kwam huilend naar beneden en de killers begonnen ook naar haar te schieten, Yumi richtte en haalde de trekker over, 'Blijf van me moeder af' maar het was al te laat, haar ouders waren dood, roekeloos schoot Yumi naar de killers, ook 1 van hun viel neer, de kogels waren op en yumi zetten het op het lopen, achtervolgd door de laatste killer, ze rende zo hard dat haar benen maar dragen konden, ze wist maar 1 plek, bij de R.C.R.O zou ze veilig zijn voor de killer, zo gezegt zo gedaan... ze rende daar heen en ramde op de deuren en begon te smeken, ze werd binnen gelaten en de killer die achter haar aanzat werd gedood, alles ging zo snel maar toch ook zo langszaam, 3 dagen bleef ze in de R.C.R.O en ging woonde daarna bij haar oma die kort geleden stierf. Yumi heeft haar huis geerft en woont daar nu nog steeds. maar ze heeft al die jaren wraak gezworen op de killers. Al die jaren deed ze hard haar best en het was haar eindelijk gelukt om te werken bij de R.C.R.O maar yumi mag ze niet oppakken, nee... ze moet ze in de gaten houden, ze vinden... en met sommige moet ze zelfs aanpappen... maar of dat gaat lukken...
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Yumi Amor
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Beyond the Limit :: Algemeen :: Psychopaten en ander gespuis-
Ga naar: